Journey Bear & Puppy Patch Blaze

Bella är en underbar tjej som vill alla väl och missar aldrig chansen för lite gos i famnen. Livsnjutare, det är vad Bella är. Hon har en förmåga att ta saker som de kommer.  Allra helst vill hon vara nära och njuta av familjen, men om det bjuds på svampplockning är skogen följer hon gärna med på utflykt. 

Blaze är en lugn och öppensinnad kille som älskar alla han möter. Precis som Bella är han väldigt anpassningsbar och finner sig i dem situationer han hamnar i, en riktigt cool kille. Blaze har en mjuk, silkeslen päls och är alldeles, alldeles underbar. När det vankas aktiviteter så hänger Blaze på och leker gärna med barn. 

Både Blaze och Bella kan med lätthet växla mellan aktivitet och vila. Söker du en glad och anpassningsbar hund? En i många fall sprallig vän full av livsglädje? Då kan en valp från denna kombinationen vara rätt för dig!

Färg: Det kan bli en färgpalett av denna kombinationen, så spännande! Dessa valpar förväntas bli röda, creme, vissa av dem med vita tecken eller parti, svart med tantecken eller parti. Vissa av valparna kan ärva sin pappas underbara ”Phanthom teckning”. 

Storlek: Valparna förväntas bli mini-liten medium (mellan 8-12 kilo). 

Leverans: Valparna beräknas födas runt den 7 juli och preliminärt flyttar dem helgen vk 35. 

Fyll i en intresseanmälan nedan för att anmäla er för en valp från Bellas kull. I er intresseanmälan önskar vi att ni berättar om er familj och hur er vardag tillsammans med en hund kommer att se ut.  


Intresseanmälan till Bellas kull

Journey Inka & Enhagen Douglas

Inka är en pigg och alert tjej som alltid hakar på när det händer något. En av hennes bästa förmågor är även att lika väl som att hänga med på äventyr, så kan hon ligga på rygg i soffan och njuta när det är en lugnare dag. Så anpassningsbar!  Inka älskar barn och njuter av deras uppmärksamhet. 

Douglas är en lugn och öppensinnad kille som älskar alla han möter. Precis som Inka är han väldigt anpassningsbar och finner sig i dem situationer han hamnar i, en riktigt cool kille. Han njuter av uppmärksamheten när han är på café med husse och matte, men somnar snart under bordet till ljudet av allt sorl runtomkring. En mörkt röd och silkeslen päls har Douglas, som får var och varannan förbipasserande att stanna till för att beundra. Douglas leker gärna med barn i parken och följer med på deras upptåg. 

Både Douglas och Inka kan med lätthet växla mellan aktivitet och vila. Söker du en glad och anpassningsbar hund? En i många fall sprallig vän full av livsglädje? Då kan en valp från denna kombinationen vara rätt för dig!

Färg: Dessa valpar förväntas bli röda/karamell med svarta och bruna nosar. 

Storlek: Vi uppskattar att storlekarna blir mini-liten medium (mellan 8-12 kilo). 

Leverans: Det föddes sex ljuvliga valpar den 10 april. De flyttade till sina nya familjer den 6 juni 2024. 

Vi önskar att vi hade kunnat erbjuda alla som visat intresse för Inkas kull, en alldeles egen valp. Vi planerar för kommande kullar redan nu. Följ oss gärna på vår hemsida och sociala medier för uppdatering.